2
2
Subtotal: 50.70 (incl. btw)
Color Builder 18 Wild Orchid
25.35 (incl. btw)
Color Builder 20 Coral Haze
25.35 (incl. btw)
Subtotaal: 50.70 (incl. btw)

OVER ANOLE

Bij Anole zijn we meer dan alleen een snelgroeiend bedrijf. We zijn een revolutionair merk dat een nieuwe standaard zet in de nagelindustrie met onze innovatieve producten. We geloven in de gezondheid van de natuurlijke nagel en leren mensen hoe ze deze op de juiste manier kunnen modelleren, zonder te zorgen voor een te dikke nagel. Onze missie is om dunne, natuurlijk ogende nagels te creëren, waarbij het lijkt alsof er geen kunstproduct op zit.

Wat ons onderscheidt, is dat we écht luisteren naar wat nagelstylisten nodig hebben. We begrijpen dat tijd en efficiëntie belangrijk zijn, dus hebben we slimme oplossingen bedacht om het hele proces sneller en makkelijker te maken. Zo kunnen ze hun werk met nóg meer succes en plezier doen!

Onze toewijding aan kwaliteit en het luisteren naar onze klanten maakt ons een sterk merk dat echt een verschil maakt in de nagelindustrie.

Waar wij voor staan

Revolutionair merk
Anole is een toonaangevend en revolutionair merk in de nagelindustrie. Onze unieke producten zorgen voor dunne, natuurlijk ogende nagels zonder dat er zichtbare kunstproducten aan te pas komen. Onze innovatieve aanpak en focus op nagelgezondheid maken ons tot een ware pionier in de nagelindustrie.

Klantgericht en innovatief
We stoppen niet bij problemen, we blijven innoveren en met nieuwe oplossingen komen om nagelstylisten te ondersteunen. Zo kunnen ze hun werk met nóg meer succes en plezier doen.

Klantgericht en innovatief
We stoppen niet bij problemen, we blijven innoveren en met nieuwe oplossingen komen om nagelstylisten te ondersteunen. Zo kunnen ze hun werk met nóg meer succes en plezier doen.

Nagelgezondheid
We vinden het essentieel dat Anole een statement maakt door eerst te kijken naar de natuurlijke nagel en pas daarna te bepalen welk product het beste past. We willen niet alleen dat nagels er mooi uitzien, maar ook dat ze sterk en gezond blijven.

Het gezicht achter ANOLE

Mijn naam is Olesya Anasenko. Ik ben geboren in Rusland en momenteel al een aantal jaren woonachtig in Nederland. Ik ben gediplomeerd advocaat en ben al meer dan 20 jaar met veel plezier nagelstyliste.

Sinds 2020 ben ik gestart met mijn onderneming ANOLE dat staat voor Anasenko Olesya. Met mijn jarenlange ervaring weet ik hoeveel kosten een nagelstyliste heeft. Mede hierdoor ben ik gestart met een webshop, zodat ik hen producten voor een scherpe prijs kan aanbieden.

In al die jaren als nagelstyliste weet ik als geen ander welke producten het beste kunnen worden gebruikt. U kunt met al uw vragen bij ons terecht. Wij geven graag advies over de producten die het meest voor u geschikt zijn. 

Contactgegevens

Kostersweg 2
8096 AD Oldebroek

T 06 19 69 42 76
E [email protected]

KvK nr. 71007091
BTW nr. NL003106660B92

Heeft u vragen over de producten of trainingen? Neem gerust contact op en wij helpen u met veel plezier!

Winkelwagen